Caranaval zit in ons DNA
0
Winkelwagen
€ 0,00
1. Zet het strijkijzer op wol (150 graden). Mocht na het persen blijken dat de lijm niet goed is gesmolten dan kan de temperatuur net iets voorbij wol gezet worden. Doe dit alleen als de lijm niet heeft gereageerd. Bij het gebruik van een stoomstrijkijzer moet de stoomstand uit staan en verplaats het. Een stoomstrijkijzer heeft gaatjes en op deze plekken wordt niet de juiste warmte afgegeven.(let op welke temperatuur er maximaal voor de kleding gebruikt mag worden).                                                                                                    

2. Leg het kledingstuk op de strijkplank. Steek een velletje bakpapier of een theedoek tussen het kledingstuk. Dit is om eventuele lijm doordruk te voorkomen, meestal niet nodig bij zware kwaliteit stof.

3. Haal het witte velletje van de transparante folie en plaats het patroon met de plakkant naar beneden op de plaats waar deze moet komen.(de steentjes liggen omhoog)                                                       

4. Leg een theedoek of een velletje bakpapier over het plastic en pers nu met het strijkijzer gedurende 35-45 sec op de transparante folie. Herhaal dit tot het gehele patroon is gedaan. (denk aan punt 1).                                                                                    
5. Bij Lycra ook op wol strijken maar  max. elke keer 20 sec. Zacht persen geen strijkende beweging maken.
Een paar keer herhalen tot de steentjes goed vast zitten.                                                                                                         
6. Trek voorzichtig de transparante folie eraf. Als  niet alle stenen vast zitten plaats het transparante folie terug en herhaal punt 4.             

7. Nadat de transparante folie is verwijderd plaatst u over de steentje een theedoek of een stukje bakpapier en perst  alles nog een keertje 30-40 seconden. Blijft dit herhalen tot het gehele patroon is afgewerkt.                                                          
8. De kleding kan op een temperatuur van 30- 40 graden binnenste buiten worden gewassen. Mocht er toch nog een steentje afkomen kan het zo gerepareerd worden: Plaats een nieuw steentje op deze plek en strijk het vast. Eventueel het steentje eerst op een klein stukje transparante folie plakken en dit dan op het kledingstuk plaatsen. (de kleur naar beneden, de lijm is zichtbaar) Het voordeel is dat het steentje dan niet kan verschuiven. Let wel dat u een  theedoek of een bakpapiertje tussen uw strijkijzer en het steentje legt.

9. Modellen met wiebelogen worden met Hasulith sieradenlijm (rose)  opgebracht. Deze wordt niet bijgeleverd.

 
Video('s): strass embleem opbrengen
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 0,00 excl. btw
€ 0,00 incl. btw

Over ons

De Oetelclub.nl is een Fabrieks verkoop carnavals winkel gevestigd in Rosmalen. Bij ons geen lange levertijden, makkelijk communiceren en heldere prijzen.

Openingstijden

3 oktober 2022 weer geopend t/m zaterdag 12-11-22

Robijnborch 3, 5241LK Rosmalen, Nederland
Telefoon +31- (0) 73- 888 52 52
info@niiniix.nl

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies